Collar tips als trendy mode accessoire

collar tips in modeHet wilde Westen en de cowboy kledij die daar bij hoort zijn sinds lang een inspiratiebron voor mode en vrijetijdskledij. Denken we maar aan de talloze variaties in boots die op de catwalk te zien zijn en natuurlijk ook de bolo ties. Recent hebben mode-makers en trendy fashionistas een nieuw accessoire ontdekt in de collectie van de stijvolle cowboy en cowgirl, met name collar tips. Het was met name modemerk Balenciaga dat reeds in de lente van 2011 collar tips verwerkte in haar mode collectie. En ondertussen zie je overal collar tips in de modewereld overal opduiken.

Collar tips zijn een veel gebruikt accessoire in de klassieke Western wereld. Cowboys en cowgirls gebruiken ze om hun typische Western hemden met drukknopen (snaps) een extra touch te geven. Niet om mee over de prairie te rijden maar wel om de stad in te trekken. Collar tips worden dan ook veel gebruikt in combinatie met een passende bolo tie. Daarom zie je die ook regelmatig aangeboden als een set van bolo tie en collar tips.

Je hoeft dus niet langer een Western liefhebber te zijn om je hemd of blouse een persoonlijke touch te geven. Er is keuze uit eenvoudige goud- of zilver kleurige collar tips of voor wie iets speciaal wil zijn er collar tips met een wolf, een cowboy hoed of de orginele “confederate flag“. Ben je op zoek naar nog andere designs voor collar tips, neem dan zeker contact met Western Point. We zoeken dan bij onze producenten naar dat stuk dat jouw collectie af maakt.

Met dank voor de foto

Geplaatst in Fashion & Trend

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Western Point Webshop
Western Point is sinds 20 jaar een groot- en kleinhandel in Western en Amerikaanse lifestyle producten. In onze Western Shop vind je een breed aanbod van cowboy hoeden en hemden tot outdoor kledij en wax jassen en niet te vergeten allerhande accessoires in Western, Amerikaanse en Australische stijl. Verder bieden we een uitgebreide collectie kledij aan voor Western Riding.
%d bloggers liken dit: