Klaar voor de “4th of July”?

KTM Motor in Stars & StripesIndependence day, ook wel Fourth of July genoemd, is in de Verenigde Staten van Amerika een nationale feestdag. Dan vieren ze de Amerikaanse Onafhankelijkheidsverklaring op 4 juli 1776. In deze verklaring werd de onafhankelijkheid van de VS van het Koninkrijk Groot-Brittannië bevestigd.

Independence day is een topdag voor alle Amerikanen met parades, barbecues, picknicks, honkbalspelletjes, vuurwerk en verschillende andere publieke en privé feesten ter viering van de geschiedenis en tradities van de VS. Het mag dan ook niet verwonderen die dag het land vol hang met de wereldberoemde Stars & Stripes vlag. Vele enthousiaste patriotten – en dat zijn ongeveer alle Amerikanen – komen die dag ook niet buiten zonder één van deze Stars & Strips accessoires.

Stars & Strips Cap

Stars & Strips Cap

Head wrap Stars & Stripes

Head wrap Stars & Stripes

Stars & Strips bretellen

Stars & Strips bretellen

Stars & Stripes hemd

Stars & Stripes hemd

Stars & Stripes vlag op stok

Stars & Stripes vlag op stok

Geplaatst in Stars & Stripes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Western Point Webshop
Western Point is sinds 20 jaar een groot- en kleinhandel in Western en Amerikaanse lifestyle producten. In onze Western Shop vind je een breed aanbod van cowboy hoeden en hemden tot outdoor kledij en wax jassen en niet te vergeten allerhande accessoires in Western, Amerikaanse en Australische stijl. Verder bieden we een uitgebreide collectie kledij aan voor Western Riding.
%d bloggers liken dit: