Denix replica wapens, hand gemaakte collector’s items

Denix historical replica weapons

Wie de Denix replica wapens in onze collectie al in het echt zag weet dat ze getuigen van een verregaand vakmanschap. Dat is ook logisch want elk stuk is handgemaakt, getrouw naar het historisch origineel. Bekijk dit filmpje en laat je overtuigen van de kwaliteit van deze collectie stukken voor je Western outfit, Wereld Oorlog 2 re-enactement of toneel rekwisieten:

Geplaatst in Replica Wapens, Western

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Western Point Webshop
Western Point is sinds 20 jaar een groot- en kleinhandel in Western en Amerikaanse lifestyle producten. In onze Western Shop vind je een breed aanbod van cowboy hoeden en hemden tot outdoor kledij en wax jassen en niet te vergeten allerhande accessoires in Western, Amerikaanse en Australische stijl. Verder bieden we een uitgebreide collectie kledij aan voor Western Riding.
%d bloggers liken dit: