Meer dan 20 jaar ervaring in Western en American lifestyle producten

westernpoint-familie-zaakWist je dat Western Point al meer dan 20 jaar actief is in de verkoop van Western en Amerikaanse kledij en accessoires? We zijn zelf al een beetje de tel kwijt geraakt, maar het was begin jaren ’90 dat Jeaninne met samen met een partner uit de textiel sector een groothandel in jeans kledij opzette. Als snel kwam Bert met zijn ervaring in informatica en marketing het team versterken.

Wat ooit startte als verdeler van denim kledij met een “Western touch” groeide snel uit tot de groothandel in Western kledij, juwelen en accessoires. Toen waren de enige klanten nog de Western Winkel, Manège of Zadelmakerij. Onze belangrijkste merken waren toen (en zijn nog altijd) Stockerpoint, Scully, Renegade, Bailey hats en een pak producten die we zelf laten produceren. In de loop der jaren breidden we ons assortiment uit naar andere outdoor kledij met onder andere de Australische merken BC Hats, Cov-ver en niet te vergeten Kakadu Traders.

De verjaardag “20 jaar Western Point” was voor ons de gelegenheid om definitief naar het wereldwijde web te trekken. Hoewel we reeds lang op het internet actief waren hebben we nu een flinke investering gedaan in deze professionele e-commerce site om de klanten nog beter te dienen. En we maakten van de gelegenheid gebruik ook onze brede collectie ook beschikbaar te maken voor particulieren in een online Western Shop.

Western Point verhuisde in de loop der jaren een aantal keer in het Brusselse en is momenteel gevestigd in Oudenaarde waar recent nog een eerste “Barn Sale” plaats vond. Bekijk hier het video verslag:

Geplaatst in Fashion & Trend, Outdoor, Western

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Western Point Webshop
Western Point is sinds 20 jaar een groot- en kleinhandel in Western en Amerikaanse lifestyle producten. In onze Western Shop vind je een breed aanbod van cowboy hoeden en hemden tot outdoor kledij en wax jassen en niet te vergeten allerhande accessoires in Western, Amerikaanse en Australische stijl. Verder bieden we een uitgebreide collectie kledij aan voor Western Riding.
%d bloggers liken dit: