Rodeo Baby! Colorado vs The World

Denver Rodeo 2014 - Western PointRodeo is ooit ontstaan als een wedstrijd  tussen twee verschillende “cattle ranches” (veeboeren) in de Amerikaanse staat Colorado. De winnaar van de verschillende onderdelen werd als beste ranch beschouwd. Het zal dan ook geen verbazing wekken dat de in Denver gevestigde “National Western Stock Show” dit jaar opnieuw een top rodeo event organiseerde onder het motto “Colorado vs The World”. Western Point was er bij om voor haar klanten verslag uit te brengen van dit evenement. Bekijk hieronder video en laat je inspireren om je eigen rodeo outfit samen te stellen uit de cowboy rodeo collectie in onze webshop.

Net zoals de meeste rodeo-evenementen bestond deze rodeo uit de onderdelen bareback bronc, bull riding, steer wrestling en barrel racing door de cowgirls. Sit back, relax if you can and enjoy the show!

Geplaatst in Uncategorized

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Western Point Webshop
Western Point is sinds 20 jaar een groot- en kleinhandel in Western en Amerikaanse lifestyle producten. In onze Western Shop vind je een breed aanbod van cowboy hoeden en hemden tot outdoor kledij en wax jassen en niet te vergeten allerhande accessoires in Western, Amerikaanse en Australische stijl. Verder bieden we een uitgebreide collectie kledij aan voor Western Riding.
%d bloggers liken dit: