Webshop: Gratis Levering

Je favoriete producten kopen op het internet wordt steeds gemakkelijker, en nu ook nog goedkoper. Vanaf nu worden bestellingen vanaf 75 euro in de Western Point shop VOLLEDIG GRATIS geleverd aan huis.

Wil je toch snel een kleinere bestelling doen, dan krijg doe je ook hier je voordeel want wij laten de handling kosten vallen. Dus voor kleine bestellingen betaal je nog slechts 7 euro voor België en 8,5 euro voor Nederland.

Doe je voordeel, bestel nu!

 

Marketing man met zin in technologie, innovatie en ondernemen, voldoende grijs haar om strategisch te denken & schreef een boek: http://www.digitaalmarketingplan.be Blog: http://www.ibert.be

Tagged with: , ,
Geplaatst in Western

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Western Point Webshop
Western Point is sinds 20 jaar een groot- en kleinhandel in Western en Amerikaanse lifestyle producten. In onze Western Shop vind je een breed aanbod van cowboy hoeden en hemden tot outdoor kledij en wax jassen en niet te vergeten allerhande accessoires in Western, Amerikaanse en Australische stijl. Verder bieden we een uitgebreide collectie kledij aan voor Western Riding.
%d bloggers liken dit: